Velkommen

BIENVENUE!

til en dejlig 
ferieoplevelse i det ægte og autentiske Sydfrankrig

Spændende, ny-restaureret byhus til leje i Sydfrankrig

Ferieboligen ligger i den charmerende franske bastide, Saint Amans Soult. Det er et byhus fra 1664, og det har de seneste år gennemgået en nænsom renovering med respekt for huset og dets originalitet. Samtidig er alt bragt op på nordisk standard. Huset er ca. 240 m2 stort med arealet fordelt på tre etager + tagterrasse. Huset består af et veludstyret fransk landkøkken, stue, tre soveværelser, to lækre badeværelser, gæstetoilet og en dejlig sydvendt tagterrasse hvorfra der er en skøn udsigt til bjergene.

AUTENTISK FERIEHUS I DEN FRANSKE LANDIDYL

Dette charmerende feriehus, er ideelt for en familie på op til 8 personer – eller to vennepar. Husets størrelse gør det muligt, at man både kan være sammen og være hver for sig. Huset er fuldt udstyret med køle- fryseskab, opvaskemaskine, stort lækkert smeg gaskomfur, fransk køkkengrej, håndmikser, dyner, puder – dog uden sengelinned. Der er grill på terrassen.

Saint Amans Soult en Bastide fra det 13. århundrede som ligger i hjertet af Thore dal ved foden af Montagne Noire. Ferieboligen ligger i hjertet af den gamle bydel, i den befæstede Upper Town, og har bevaret en arkitektur og en autentisk charme.

Tarn området veksler mellem bjergmassiver og bølgende bakker broderet med store skove, vandløb, middelalderbyer og smukke naturparker. Der er bl.a. en 30 km smukt anlagt cykelsti (Voies vertes), der fører ind i det bakkede, bjergtagende franske landskab. Der er flere badesøer i nærheden, og der er ca. en times kørsel til Middelhavet (90 km). Om efteråret er der normalt store mængder svampe og ægte kastanjer i nærområdet.

Området er en perle for ornitologer og naturelskere. Det tilbyder et smukt landskab for vandrere, og for de mindre aktive er der tid til fred, ro og fordybelse. Huset opleves som en fredfyldt oase efter en oplevelsestur ud til de mange seværdigheder, der er i området.

Byen har ca. 1800 indbyggere, og har status som historisk monument og bevaringsværdig by. I Saint Amans Soult møder man stadig den originale uspolerede, franske landsbykultur i passende afstand til de overfyldte franske turiststeder. I byen findes bager, bladkiosk, slagter, supermarked og flere spisesteder i gåafstand. Tæt på huset ligger en hyggelig lille bar, hvor man kan se tv sammen med de lokale og blandt andet følge med i Tour de France.

En fæstningsby

I området er der muligheder for petanque, trekking, cykling, kajaking, klatring, ridning, golf etc.

Dette er den helt rigtige måde at opleve Frankrig på. Der kan købes landsbyvin, foie gras og økologiske oste på lokale gårde og markeder.

I køreafstand ligger den gamle fæstningsby Carcassonne, der er en af Frankrigs mest besøgte turistattraktioner.